Vloggen

3dkadootjes.nl

Vloggen

Je kunt ons zomaar kennen uit 2018, toen wij een crowdfunding hielden voor onze rolstoelbus voor Daan. Of je bent hier en kent ons nog niet! In ieder geval wat leuk dat je ons hebt gevonden! Wij hebben in 2020 gevlogt over het leven van Daan, en zijn weer begonnen met vloggen in 2022. Door later weer te stoppen en in 2023 weer te herstarten. In juli 2023 zijn wij abrupt gestopt met vloggen na een auto ongeluk. Welke niet onze schuld was, maar wel de auto total los. En wat lichamelijke ongemakken door het ongeluk. Ook de crowdfunding destijds is abrupt op on hold gezet. Om eerst van de schrik te bekomen, en tot rust te komen en te herstellen.

Er komt ooit weer een moment in de toekomst dat wij die camera weer gaan pakken! Maar wanneer weten wij ook nog niet. Als je geabonneerd bent op ons youtube kanaal dan zie je ons daar weer verschijnen. Vergeet niet om gratis te abonneren! Zo blijf jij op de hoogte van nieuwe video’s. En wij waarderen het enorm, dankjewel.

Vloggen is intensief

Het vloggen is best intensief te noemen. Bijna dagelijks filmen. En je kunt je voorstellen, doordat Daan niet alles begrijpt… Moet je soms meerdere keren opnieuw iets filmen. Als de beelden dan opgenomen zijn, komt het gedeelte dat het meeste tijd kost. Het editen (bewerken van het beeldmateriaal) kost enorm veel tijd. Er moet geknipt worden, tekst toegevoegd worden. Misschien nog een stukje muziek ergens in de video en ga zo maar door. Het editen wordt gedaan door de papa van Daan.

Het doel van het vloggen

Ons doel vanaf het eerste moment is mensen een inkijkje te geven in het dagelijks leven, van een leven dat 360 graden anders is als het ‘normaal’. Ons leven ziet er met de 24×7 zorg voor Daan gewoon compleet anders uit. Alles staat in het teken van Daan. Zomaar iets plannen gaat niet. Zomaar spontaan iets ondernemen ook niet… Alles moet gestructureerd met Daan.

Wij hopen met onze vlogs mensen te bereiken en aandacht voor deze doelgroep te creëren.

Interview TelegraafTV in 2020

Share This